Клиенти


Schneider Electric разработва технологии и решения за управление на енергията и процесите по безопасен, надежден, ефективен и устойчив начин. Групата инвестира в проучване и разработване на иновации със силен ангажимент за устойчиво развитие.

Lenze Operations GmbH е компания, базирана в Aerzen Германия. Нашите оперативни единици са проектирани като гъвкави средни предприятия, което прави бързо вземането на решения, чрез нашите структури става възможно най-лесно и се реагира бързо, така че нашите решения да са винаги насочени към клиента.    Независимо дали са със седалище в Германия, Европа или някъде другаде, ще ни намерите когато имате нужда от нас. Ние сме специализирани в задвижване- технология и автоматизация ,разработване, производство и продажба на иновативни продукти, обширни решения и цялостни системи в над шестдесет страни по света. Ние, разбира се, с удоволствие ще ви предложим нашето ноу-хау и услуги. При нас работят повече от 3000 инженери по целия свят, които работят за новите предизвикателства и творчески концепции всеки ден.

Atlas Copco е индустриална група с водещи световни позиции в компресори, строителна и минна техника, електрически инструменти и системи за монтаж. Групата доставя устойчиви решения за увеличаване на клиентите на производителността, чрез иновативни продукти и услуги


Историята на ATB Austria AG Antriebstechnik датира от повече от 90 години. Днес,тя се нарежда сред водещите световни доставчици на електрически задвижващи системи за индустриално приложение и домакински уреди.

Обхватът ATB Group продукт се простира от 25W до 25 MW и включва стандартните решения, персонализирани решения и дизайн по поръчка, включващи цялостни системи за задвижване за широк спектър от приложения.

Компанията, която включва известни марки като Schorch, Morley, Laurence Scott and Brook Crompton, в момента има десет производствени бази - в Spielberg, Welzheim, Moenchengladbach, Nordenham, Leeds, Norwich, Cradley Heath, Tarnow, Subotica and Bor - и работят повече от 3500 души.

bestfakewatches